0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна!

Написана от

5 причини, поради които си заслужава да си набавите наргиле

Ще изброим само няколко от многото причини, които смятаме, че ще Ви бъдат полезни, ако все още се двоумите дали има място във Вашия дом за едно ново приключение, а именно нашумялата напоследък култура - наргиле!  


1. Пушенето на наргиле кара хората да общуват.
Пушенето на наргиле кара хората да избягат за малко от напрегнатото и забързано ежедневие. При този процес хората създават около себе си среда, която да ги предразположи да комуникират един с друг на различни и приятни теми. Съветваме Ви да изберете най-доброто наргиле още сега, и да наваксате разговорите с приятели или да създаде нови такива. :)

  
2. Наргилето е достъпен лукс.
На пазара съществуват много и различни типове наргиле, и сме сигурни, че за всеки има по нещо. Наргилето със сигурност ще Ви се отблагодари с много приятни моменти на спокойствие, релакс и наслада! Няма да пропуснем да отбележим, че за разлика от други забавления, то си остава наистина достъпно за дълго време – стига да се грижите за него редовно и правилно.


3. Пушенето на наргиле действа релаксиращо.  
Независимо дали сте у дома, сред природата или в наргиле бар, наргилето ще направи атмосферата около Вас наистина приятна, а след време и най-любима! Искаме да кажем, че релаксацията и хубавите разговори са гарантирани на 100%!  


4. Наргилето е винаги насреща.
Без значение дали сте отредили няколко часа за пушене, или по-дълго време, наргилето ще бъде насреща и ще Ви дари със същите приятни емоции, без значение дали искате да му се посветите за час или два.

 
5.Не на последно място по важност ще изтъкнем, че наргилето носи разнообразие.
То предлага не всеки по нещо и не ни кара да се обвързваме с него, както би ни се наложило, ако сме в ресторант или кино. Изберете различни аромати или експериментирайте – например, в буркана на наргилето, пълен с вода, може да сложите плодове – лимон, портокал, ябълка.  


Още ли се колебаете?! Няма място за повече размишляване, направете си подарък, който ще Ви носи удовлетворение всеки път!

Написана от

Какво трябва да знаем при избора на маркуч за наргиле

Едно от най-важните допълнения към наргилето е маркуча за него. Знаем, че без този аксесоар пушенето е меко казано невъзможно!

Съществуват различни модели, с различен състав и различна големина. С различни и красиви украси и различни дизайни, но не винаги красотата на даден маркуч ще ни осигури и качествения процес на пушене, към който сте стремим.
Ще обърнем внимание на няколко важни момента при избора на този така важен елемент за нашето наргиле.

Със сигурност един от значимите критерии при избора на маркуча е неговия състав, като с това имаме предвид как в бъдеще ще бъде почистван.
В този случай най-практични се явяват силиконовите маркучи, защото те са много удобни, а и лесни за почистване, защото знаем колко важно е да поддържаме акссесоарите към наргилето си чисти.
Маркучите, които съдържат голямо количество плат/текстил в състава си, не са най-удачните, защото както всеки от вас може да се досети, при контакт с вода, маркучи от този вид, ще бъдат намокрени,
което след време ще направи използването му почти невъзможно, а процеса на пушене не толкова качествен и приятен, а сме сигурни, че не искате това, защото както винаги твърдим, моментите с наргилето трябва да ни носят само наслада, спокойствие и релаксация.

Друг критерий, може би леко противоречив, е големината според която да изберем маркуча. Колкото по-къс е той, толкова по-бързо достига благоуханието на аромата, като това не губи и секунда от усещането за наслада!
Съветваме Ви да изберете правилно маркуча към наргилето си, за да се наслаждавате дълго на приятните моменти.

Бъдете вниманителни при избора, а ако имате нужда от повече информация ние сме насреща!

Написана от

Наргиле - перфектния подарък за всеки случай

Сигурни сме, че всеки от Вас в даден момент се лута между избора на подарък за приятел, любим човек, роднина.


На мнение сме, че наргилето може да бъде пеферктния подарък, защото с него, Вие ще подарите не само един аксесоар, но и много приятни емоции и моменти, а именно това искаме за близките си, нали?
Вярваме, че получателя на този подарък ще остане наистина очарован и щастлив. На такъв оригинален жест се радват еднакво много и мъже и жени. :)

Другото ни предложение е аксесоар, като допълнение към наргиле. Изненадайте с красив и качествен маркуч или пък нова чашка. В нашия сайт ще намерите и различни помощни материали, които правят процеса на пушене улеснен до максимум.
Например котлон или запалка за въглени, които ще бъдат със сигурност чудесен и скъп подарък за любител на наргиле, заради улеснението, което ще им подарите. Кошница или щипка за въглени също е подарък, който Ви гарантираме, че ще бъде оценен!


Направете специалните дни, на специалните за Вас хора, не просто специални, а запомнящи се и невероятни!
Подарете емоция, изживяване, релакс!


Подберете най-точния подарък и бъдете удовлетворени от избора си, защото чувството, което имаме, когато видим усмивката при отварянето на подаръка е и подарък и за нас!

Написана от

Наргиле - перфектното оръжие срещу стреса

Всички знаем, че пушенето на наргилето е чудесен начин, по който да се социализираме. Сближаването в компанията, дори сред непознати хора е лесно, благодарение на тази култура.

Към всички плюсове, които притежава този процес, спокойно можем да добавим, че той ни помага и в ежедневната ни борба със стреса, който е почти навсякъде.

Как?

 В нашия модерен и динамичен свят, стреса е нещо, което поразява почти всеки.Трудно ни е да си вземем почивка, рядко забелязваме малките неща в живота, обгърнати от стреса, за който именно говорим. Много от хората прибягват към алкохол, цигари и различни опиати, но сме на мнение, че най-доброто решение в такива случаи е наргилето.
 Именно пушенето на наргиле е един от най-ефективните методи, благодарение на дихателната техника, която упражняваме при процеса на пушене.Чрез фокусиране на дишането, което се насочва към една област, сърдечната честота се забавя, паниката си отива, а Вие се чувствате по-добре и релаксирани.
Знаейки това, защо да не използваме свободното си време за пушене на наргиле?

 Електронното наргиле, например, е чудесен терапевт, защото може да го вземете навсякъде със себе си. Те са компактни, социално приемливи и верни приятели.
Много хора предпочитат този тип наргиле, когато става въпрос за ежедневните натоварвания.

Използвайте наргилето си след натоварен работен ден. Самия процес при приготвянето, е част от успокоението, от което се нуждаем, защото приготовлението за хубаво направено наргиле отнема време, прецизност, внимание. А следващата стъпка – тя носи удовлетворение и спокойствие!
 Културата на наргилето носи със себе си красива история, плюсове и приятни мигове!

100Nargileta.com